Konkurs - warsztaty Akademii Smaku SiemensDziś mam dla Was konkurs z wyjątkowo słodką nagrodą! Do wygrania zaproszenie na jednodniowe warsztaty Akademii Smaku Siemens organizowane wspólnie z firmą Lindt, której chyba nie muszę nikomu przedstawiać. Temat spotkania to „Desery i czekolada: Potęga słodyczy”. Odbędzie się ono w piątek, 4 kwietnia 2014 r. o godz. 12:00 w Warszawie, w Centrum Domowych Inspiracji, przy Al. Jerozolimskich 183 (niedaleko Dworca Zachodniego).

Ekspertem spotkania będzie Krzysztof Kopciński – szef cukierni w restauracji ‘Sowa & Przyjaciele’. Pracował on m.in. w warszawskiej restauracji „Tamka 43” oraz Klubie Polskiej Rady Biznesu w Pałacu Sobańskich. Doświadczenie cukiernika doskonalił nie tylko w Polsce, ale także poza granicami naszego kraju. Cukiernictwo to jego wielka pasja, dlatego jest mistrzem w swoim fachu. Pod jego okiem uczestnicy nauczą się jak używać czekolady w kuchni, aby nie przesadzić, przygotują wraz z nim wyjątkowe i przepyszne desery oraz dowiedzą się jak je podawać, aby efekt zawsze był perfekcyjny. Akademia Smaku gwarantuje, że z Centrum Domowych Inspiracji, zwycięzca na pewno wyjdzie z wysokim poziomem endorfin! 🙂

Jeśli jesteś miłośnikiem czekolady i chciałbyś pójść na takie warsztaty (ja także tam będę!) –  wystarczy przekonać mnie odpowiadając na pytanie:

Dlaczego to właśnie Tobie mam podarować zaproszenie?

Na odpowiedzi czekam w komentarzach pod wpisem. Najciekawsza i najoryginalniejsza odpowiedź zostanie nagrodzona jednoosobową wejściówką. Na zgłoszenia czekam do 31 marca 2014 (poniedziałek) do 23:59. We wtorek, 1 kwietnia 2014 ogłoszę zwycięzcę na tej stronie (i to wcale nie będzie Prima Aprilisowy żart!). Powodzenia!

Kochani! Strasznie chciałabym, aby na warsztaty poszli ze mną wszyscy! Niestety mogłam rozdać tylko 1 zaproszenie. Dziś słoneczko uśmiechnęło się do Klu. Mam wrażenie, że dziewczyna jest bardzo zdesperowana, a czekolada jest najprostszym źródłem do szczęścia i na pewno poprawi jej samopoczucie. Klu teraz głowa do góry i myśl już pozytywnie! Gratulacje.

FavoriteLoadingDodaj przepis do ulubionych