excerpt thumb

Google+

Pieczywo - Poezja smaku

Pieczywo

Przeglądasz porady według następujących kryteriów
[Porada: ] | [Autor:] | [Kategoria:Pieczywo]
3 porad znaleziono
Wyszukane porady
Przeglądasz porady według następujących kryteriów
[Porada: ] | [Autor:] | [Kategoria:Pieczywo]
  • Chleb
    Aby chleb był jak najdłużej świeży, należy do pojemnika lub woreczka foliowego w którym jest przechowywany, włożyć duże, świeże jabłko.
  • Chleb
    Czerstwy chleb można odświeżyć skrapiając go wodą i wstawiając na chwilę do nagrzanego piekarnika. Pieczywo szybko nie sczerstwieje, jeśli je zamrozimy w szczelnie zamkniętej plastikowej torebce.
  • Chleb
    Chleb będzie miał chrupiącą skórkę, jeśli podczas pieczenia w wysokiej temperaturze spryskamy go 2-3 razy wodą.